رمز موفقیت رتبههای برتر کنکوری
بعد از این که نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۰ اعلام و رتبههای برتر معرفی شدهاند خیلی ها میخواهند بدانند که رمز موفقیت رتبههای برتر کنکوری چه بوده است؟
هر ساله بیش از یک میلیون نفر در آزمون کنکور سراسری شرکت میکنند تا بتوانند وارد دانشگاهها شوند. از آنجایی که کنکور سراسری یک رقابت علمی بزرگ است برخی رتبههای برتر را کسب میکنند، پس از اعلام نتایج بسیاری از داوطلبان میخواهند بدانند که رتبههای برتر چه برنامه و روشی داشتهاند که توانستهاند موفق شوند یا به بیان دیگر رمز موفقیت رتبههای برتر کنکوری در چه چیزی بوده است.
مطالعه پیوسته کنکوریها
محمدحسن فلاحت رتبه هشتم کشوری در کنکور گروه آزمایشی علوم تجربی میگوید: «میانگین مطالعه روزانه او برای کنکور سراسری ۹ ونیم تا ۱۱ ساعت بود. او درمورد نحوه مطالعه برای کنکور میگوید: «در کلاسهای کمک آموزشی و آزمون آزمایشی شرکت میکردم و از کتابهای کمک درسی برای تستزنی استفاده میکردم.»
محمدجواد مهدیان رتبه سوم کشوری در کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی نیزدرمورد رمز موفقیت رتبههای برتر کنکوری این گونه میگوید : «در منزل نمیتوانستم با تمرکز مطالعه کنم، در محل کار پدرم مطالعه میکردم، ۸ شب به منزل میآمدم و تا ساعت ۱۲ مطالعه میکردم، میانگین ساعت مطالعاتی من در روز ۱۱ ساعت بود.» او درباره استفاده از کتابهای کمکدرسی ادامه میدهد: «از کتابهای کمکآموزشی فقط برای تستزنی استفاده میکردم.»
سید محمدعلی شهرستانی رتبه هشتم گروه علوم انسانی نیز اظهار میکند: «ساعات مطالعه من متغیر بود. تا قبل از عید که کلاسهای مدرسه بود، روزی ۴ تا ۵ ساعت مطالعه میکردم اما بعد عید بهروزی ۸ تا ۹ ساعت رسید. البته در شرایطی مانند ماه رمضان کمتر میشد.»
استفاده از کتب کمک درسی
رتبه شش در کنکور گروه علوم انسانی کنکور سراسری، حسین ملکیپور، نیز بیان میکند: «من در مدرسه غیردولتی درس خواندم، برای آموزش تنها به کلاسهای مدرسه اکتفا کردم و هیچ کلاس خصوصی یا موسسهای نرفتم؛ اما در آزمونهای مؤسسات کنکور شرکت میکردم و همچنین از کتابهای کمک درسی هم استفاده کردم. روزانه حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه میکردم.»
امیرمهدی زلفی اهل شهر ابهر در استان زنجان که موفق شده رتبه اول گروه علوم انسانی کنکور سراسری ۱۴۰۰ را کسب کند، نیز عنوان میکند: «من در مدرسه غیردولتی تحصیل کردم، سال اولی بود که در کنکور شرکت میکردم. همه سالهای دبیرستان بهصورت جدی درس میخواندم؛ اما سال آخر خیلی جدیتر مطالعه داشتم.»
این رتبه برتر علوم انسانی ادامه میدهد: «از کتابهای کمک آموزشی استفاده میکردم. برای درس خواندن زمان نمیگرفتم، هر چقدر که در توانم بود مطالعه میکردم.»
دیدگاهتان را بنویسید